"Mijn kernwaarden zijn: passie, creativiteit en ontwikkeling.
Hierbij is een gezonde balans tussen ratio en gevoel
onontbeerlijk; je eigen balans vormt de basis om succesvol te kunnen zijn."

Gladys Nurmohamed

Aanbod

Individuele coaching vitaliteit en persoonlijk leiderschap

Opstellingen, mindfulness en mindful movements

In mijn coaching staat het verbeteren van je vitaliteit en persoonlijk leiderschap centraal.
Ik werk met korte interventies gericht op reflectie, het bevorderen van mentale ontspanning en veerkracht, en het verbeteren van je energieniveau.
In mijn praktijk werken we met familie- en organisatieopstellingen (systemisch coachen), mindfulness (aandachtstraining) en mindful movements (fysieke training).

Coachingstraject vitaliteit en mindful leiderschap

In de eerste sessie — na het intake gesprek — stellen we de coachingsvraag op. Een opstelling maakt zichtbaar wat er precies speelt en nodig is. Tijdens het traject leer je om vanuit verschillende invalshoeken naar jezelf en het systeem op een dieper niveau te kijken. Je wordt bewust van belemmerende obstakels en conflicten binnen het systeem. Je krijgt inzicht in je eigen gedrag, patronen en belemmeringen.
Mindfulness helpt je te focussen en van het moment te genieten. Met mindful movements leer je jezelf mentaal te ontspannen. Je werkt aan het verbeteren van je vitaliteit. Persoonlijk leiderschap ontwikkel je vanuit een open houding en een bewuste aanwezigheid in het ‘nu’.

Resultaat coaching vitaliteit en persoonlijk leiderschap

De kracht van het systemisch coachen is dat je in korte tijd een helder beeld krijgt over wat er op een dieper systemisch niveau speelt. Je krijgt meer gevoel voor balans, rust en je eigen plek binnen het systeem. Je leert vanuit je eigen authentieke kracht aanwezige obstakels en conflicten weg te nemen. Je bent in staat de regie over je eigen leven te nemen en je persoonlijke doelen te realiseren.

Informatie en kosten

Heb je interesse of vragen? Neem vrijblijvend contact met me op en check de tarieven.

Portret Gladys Nurmohamed