"Mijn kernwaarden zijn: passie, creativiteit en ontwikkeling.
Hierbij is een gezonde balans tussen ratio en gevoel
onontbeerlijk; je eigen balans vormt de basis om succesvol te kunnen zijn."

Gladys Nurmohamed

Testimonials

Kijk voor meer testimonials op mijn LinkedIn profiel en VITALITEIT360.

Business Unit Manager Yacht, Amsterdam

Haar laatste functie was die van Senior Communicatie Manager. In deze functie was zij naast manager ook specialist op het gebied van Strategische Communicatie. Tevens was zij binnen Yacht Senior Interim Professional en had zij daarbij de taak om andere Interim Professionals te coachen. Wij kennen Gladys Nurmohamed als een professionele medewerker die haar werkzaamheden altijd tot onze volle tevredenheid heeft verricht.”

Commercieel Manager Yacht, Amsterdam

Gladys heeft zich bewezen als een enthousiaste en gedreven interim manager en is gericht op het realiseren van de best mogelijke resultaten. Professionaliteit en onderlinge samenwerking zijn hierbij haar uitgangspunten.”

Student, 24 jaar, Amsterdam

Het coachingstraject heeft mij geholpen om de juiste keuzes te maken. Hoewel ik het coachingstraject confronterend vond heeft Gladys mij gemotiveerd om te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik vind haar een geweldige coach en heb veel van haar geleerd.”

Balko Projectontwikkelaar, Amsterdam

Gladys heb ik ervaren als een professionele en inspirerende coach. Haar visie en scherpte tijdens mijn coachingstraject hebben mij tot heldere inzichten gebracht. Gladys is een gedreven persoonlijkheid die het beste uit haar coachees weet te halen.” (augustus 2011)

Impressario, Amsterdam

For about 2 years I joined Gladys’s dance classes which are characterized by mastering basic techniques and creating fluency in movement. Also I hired Gladys several times for personal coaching. Her enthusiastic way of communication is motivating and inspiring.”

Portret Gladys Nurmohamed