"Mijn kernwaarden zijn: passie, creativiteit en ontwikkeling.
Hierbij is een gezonde balans tussen ratio en gevoel
onontbeerlijk; je eigen balans vormt de basis om succesvol te kunnen zijn."

Gladys Nurmohamed

Over mij

Introductie

Welkom op mijn website!
Ik heb gestudeerd op bachelor en masterniveau binnen de vakgebieden economie, communicatie, coaching en verandermanagement.
Ik ben een ervaren project- en verandermanager c.q. consultant en heb diverse (online) communicatie en verandertrajecten begeleid.
Het creëren van draagvlak en resultaatgericht werken zijn in mijn opdrachten belangrijke aspecten. Enkele organisaties waarvoor ik heb gewerkt zijn het Ministerie van VWS, Achmea, Politieacademie, Gemeente Rotterdam, Gemeente Den Haag en Yacht. Bij Yacht ben ik 2 jaar coach en mentor geweest voor interim professionals die zich vakinhoudelijk en persoonlijk wilden ontwikkelen. Meer ‘over mij’ bij Media.

Stressmanagement training

Mijn expertise ligt in het stimuleren van mensen — individueel en op teamniveau — om zich duurzaam te ontwikkelen en letterlijk in beweging te brengen.
Tijdens mijn master thesis verandermanagement heb ik aangetoond op welke manier fysieke bewegingsworkshops als interventie bij teamontwikkeling werken. Op basis van de resultaten van mijn onderzoek heb ik een unieke stressmanagement training ontwikkeld.
Deze training blijkt een waardevolle interventie te zijn bij stresspreventie en stressreductie. Dit heeft in 2012 geleid tot oprichting van VITALITEIT360.
Neem bij interesse vrijblijvend contact met me op!

Vrije tijd

Mijn vrije tijd besteed ik aan het maken van verre reizen en diepzeeduiken. De ontdekkingstocht naar andere culturen en de onderwaterwereld ervaar ik als een bron van inspiratie om mijn passie te volgen en te realiseren.

Privacyverklaring

Lees hier de Privacyverklaring van Nurmohamed Consultancy.

Portret Gladys Nurmohamed